5815 Views
admin

Libanon, Beirut och mountain trails 4-11 okt 2022

Hemma i Sverige igen efter fantastiska dagar fulla med upplevelser i Libanon. Ett land som varit med om mycket med människor som älskar sitt land och varmt välkomnade oss trots de tuffa tider som råder. 

Vi har vandrat och sprungit längs med Libanon mountain trail, besökt bergsbyar, sett tomat- och äppelodlingar. Vi har besökt Byblos och badat i havet, ätit på Pepes bodega, hängt  i Beirut och fått lära oss mer om landets historia. Vi har så klart även fått möjlighet att testa på den fantastiska maten och drycken och roat oss ute i Beirutnatten.

Ja, vi har helt enkelt hunnit med massor i ett fantastiskt  land med mycket historia och stora kontraster. 

Ledargänget Alex, Gunnar och Petra

About: admin

One thought on “Libanon, Beirut och mountain trails 4-11 okt 2022”

Lämna ett svar

0
Your Cart
  • No products in the cart.