För dig som vågar – NMT PT

NMT PT är inget vanligt PT-pass. Det är ett pass du kommer att minnas.


Hur funkar det?

Efter köp kommer du att fylla i ett formulär där vår instruktör får information om dig och dina målsättningar. Tränaren gör en behovsanalys kring följande:

– Din träningsbakgrund och ev. skadeproblem
– Din livssituation
– Vilka resultat du vill uppnå

Efter ifyllt formulär utser vi en tränare som kontaktar dig omgående. Därefter gör ni upp om tid och plats som fungerar för er båda. Alla pass genomförs utomhus och NMT tillhandahåller inget omklädningsrum eller förvaring under passet. Passen är 60 min långa.

Träningsformen

Under ledning av våra välutbildade instruktörer ger NMT-instruktören dig en allsidig träning som bygger på principer som praktiseras av soldater världen över. Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet – men även det mentala kommer att sättas på prov. 

Ge bort personlig träning i present

Självklart kan du även köpa personlig träning i present till din sambo, vän eller fiende. Efter att du har lagt din beställning kommer vi att skicka dig ett kort och kuvert hem som du kan ge bort till din vän. Det bokas här >>

Var finns personlig träning?

Vi erbjuder i dagsläget endast personlig träning i Stockholm.

Pris

NMT PT 795 kr (1 person)
NMT DUO 995 kr (2 personer)
NMT Small group 1195 kr (2-4 personer)


Köp till dig själv >>
Köp presentkort >>

Läs mer om våra instruktörer nedan:


Våra instruktörer

Bruno Cosnier

Bruno Cosnier har varit instruktör på Nordic Military Training sedan starten för 12 år sedan. Han har även en outtömlig fantasi och inget pass med Bruno är ett annat likt. Bruno kommer inte bli snällare för att du bryter ihop.

Bruno bokas enbart för pass på Östermalms IP måndagar, onsdagar eller fredagar 16.15.

Philip

Philip är sedan många år instruktör hos NMT i Stockholm. Med Philip vet du att du kommer få springa och slita maximalt i 60 min och varje muskel i din kropp kommer värka. Vi tar inget ansvar för om du kan gå dagen efter.

Philip går att boka för pass i centrala Stockholm, Södermalm, Västerort och Ursvik. Tid flexibelt dag och helg.

Fred Moran

Fred Moran är irlänsk PT med fokus på Bootcamp och pannben. Fred kommer vråla dig hela vägen till helvetet och tillbaka. Och avsluta med ett rungande skratt som smittar av sig även om dina magmuskler givit upp.

Fred går att boka för Södra storStockholm, Södermalm och Centrala Stockholm. Flexibel dag och kväll.

Cecilia Gelinder

Cecilia är erfaren PT som vill bygga upp ditt självförtroende och pusha dina gränser. Vid sidan av NMT tränar Cecilia människor i allt från vattenaerobics till tyngdlyftning och har gedigen bakgrund i flera träningsformer.

Cecilia bokas för träning på Kungsholmen, Vasastan och övriga Centrala Stockholm.

Köp nu >>

0
Your Cart
  • No products in the cart.