STOCKHOLM TÄBY

NORDIC  MILITARY TRAINING

I Stockholm bedrivs NMT-träningen på fyra platser; Östermalms IP, Tantolunden, Ursvik och Täby. Varje vecka tränas minst 10 pass i Stockholm. Inriktningen på passen varierar beroende på vilken instruktör som leder passet, och något som är säkert är att inget pass är det andra likt. Detta gör vissa pass mer konditionsinriktade med mycket löpning och intervaller, medan andra pass är mer fokuserade på styrka. Här finns en engagerad träningsgrupp med allt från nybörjare till erfarna träningsindivider. Gemenskapen är A och O och du är varmt välkommen att bli en del av teamet.


Nivåer

På NMT erbjuds flera träningsnivåer för att du ska hitta det som passar dig bäst. 
BLÅ Rookie nivå 

Blå väst passar dig som är ny i träningssvängen. Det bästa receptet är att att börja för dig som är ny och inte tränat tidigare, perfekt sätt för att komma igång ordentligt.

GRÖN – Basic nivå
Grön väst passar dig som är grundtränad och tränar ca 1-2 pass per vecka. Vanligtvis är det i denna grupp du hamnar om du vill prova på.
RÖD – Träning nivå
Röd väst har väldigt hög intensitet på både kondition- och styrkedelen. Passar dig som är i god fysisk form och tränar fler än 4 pass per vecka.

SCHEMA

Du behöver förboka dig till passet/passen du vill delta på. Schema-avvikelser kan förekomma pga röda dagar, sommarschema och specialpass. Se aktuella träningspass i schemat här >>

Schema Täby
Dag Tid Nivå
Tisdag 18.30-19.45  GRÖN, RÖD
Torsdag 18.30-19.45  GRÖN, RÖD

Samling: Ensta Krog
Omklädningsrum: Ja
Duschmöjlighet efter passet: Ja
Bastu: Ja
Förvaringsboxar: Ja

Bli medlem idag!

Boka prova-på-pass idag!

Gå med i vårt forum

I filtrer växlar du ort/träningsplats för att se schemat för just din hemmaplan i vårt medlemssystem.  klicka för ditt schema här >>

 

0
Your Cart
  • No products in the cart.