Företagsträning

Nordic Military Training erbjuder ett annorlunda friskvårdsalternativ till företagets anställda i utomhusmiljö. Vi skräddarsyr aktivitetspaket för er konferens, kick-off, ledningsgrupp eller kundevenemang.

Ge dina anställda ett utmanande utomhusalternativ till traditionella gymkort och företagsaktiviteter. Alla aktiviteter kommer att anpassas till de olika individernas nivå i gruppen. Alla ska med!

Nedan kan du läsa mer om våra 3 företagsalternativ:

 • Eget NMT företagspass
 • NMT patrullövning (Kick-off eller teambuildingevent)
 • NMT företagsmedlemskap

Eget NMT företagspass

En egen svettig rolig aktivitet med fokus på samarbete. En arbetsgrupp som jobbar som ett team skapar synergi och därmed goda resultat. I militären är samarbete betydande, kanske till och med vitalt för att överleva. Under ledning av egen välutbildad instruktör kommer ni att i grupp träna muskelstyrka och kondition med fokus på samarbete. Ni tränar och utmanas tillsammans som ett team och lämnar ingen bakom er. Ni tränar utomhus och använder er egen kropp eller naturen som redskap.

Perfekt för en kickoff eller teambuilding aktivitet. Träningstillfället är 60 minuter och anpassas efter träningsnivå och upplägget är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Alla kan delta. Tilltugg går att beställa extra.

 • Ett utmärkt sätt att skapa sammanhållning!
 • Få medarbetarna att röra på sig och komma ut i naturen
 • En rolig och annorlunda upplevelse
 • Ett enkelt och flexibelt upplägg för dig som arbetsgivare

NMT Patrullövning

Teambuildingövningar som utmanar dina medarbetare både mentalt och fysiskt. Gruppen orienterar till olika stationer där uppgifter ska lösas. Uppgifterna är kluriga och varierade, på så sätt får olika kompetensprofiler och personligheter utrymme.

En patrull består av en befälhavare och en grupp på 2-10 man som sänds på uppdrag vilket kräver rörlighet och dolt uppträdande. I detta upplägg tar vi inspiration från militärens patrullövningar där samarbete och problemlösning står i fokus.

Vi följer de olika gruppernas sätt att lösa fysiska och mentala utmaningar, hur de olika deltagarna interagerar med varandra och hur den utsedda gruppchefen löser sin uppgift. Detta under ledning av våra instruktörer, med militär bakgrund och utbildade av oss, som övervakare och ledare för de olika momenten. Momenten anpassas till gruppen samt efter önskemål.

Passar: Teambuilding eller kick-off aktivitet.

Tidsåtgång: 3-4 h.

Antal: minst 20 personer

Exempel på upplägg:

– Lagen orienterar sig till de olika stationerna. Hela aktiviteten går på tid.
– Instruktörerna räknar ihop poäng och utser vinnare efter era önskemål.

 NMT Företagsmedlemskap

Som en del av ert friskvårdserbjudande kan du även erbjuda dina medarbetare en rolig och effektiv träningsform. Vi erbjuder 20% rabatt om fler än 5 stycken anställda från ert företag tecknar sig.

 • En annorlunda och roligare träningsform! – Erbjud dina medarbetare ett roligare alternativ till träning.
 • Bra ledarskap = en effektiv träningsform – Våra instruktörer är utbildade militärer och ledare. De strukturerar upp träningspassen på bästa möjliga sätt för att våra medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av träningen.
 • Träna i en gemenskap –  Hos oss är inte våra medlemmar anonyma utan en i gänget. Vi pushar och hjälper varandra att klara mer än vad vi trodde möjligt.
 • Kom ut i naturen –  De får komma ut från kontoret, se dagsljus och andas frisk luft i fin skogsmiljö.
 • Träna hårt utifrån egna förutsättningar –  För oss är det viktigt att våra medlemmar får ut så mycket som möjligt av sin träning och därför erbjuder vi olika träningsnivåer.

Se referenser nedan:


Maila oss för mer information på info@nordicmilitarytraining.org

0
Your Cart
 • No products in the cart.