Nationaldagen med Nordic Military Training!

Fira Nationaldagen med NMT Slott till Slott 6 juni – en kunglig 3 timmars med efterföljande buffé! OBS NY BANA FÖR ÅRET

Den 6:e juni är Sveriges nationaldag och det firas kungligt på bästa sätt. Vi har planerat en kultur-, natur- och mjölksyrerik förmiddag med NMT 3 TIMMARS genom våra grönområden längst med kungligheter och sevärdheter. Obs! Specifikt för dig som varit med tidigare, nu har vi förnyat banan som blir helt ny för i år!

Om NMT Slott till Slott

NMT Slott till Slott är ett 3 timmars NMT pass kombinerat med Sveriges och Stockholms historia och geografi genom århundradena! Längs vår vackra nationaldagsbana grodhoppar vi förbi en mängd utsiktspunkter, pannbenar genom sevärdheter, slott och intressanta historiska platser. Då och då tar vi kortare plankpauser där instruktören delar med sig av små berättelser om historien bakom platsen och dess namn samt spännande och intressanta händelser som ägt rum där. Det är ingen lektion i historia utan mer en samling anekdoter som du inte förrän nu visste att du måste känna till 🙂

Känn historiens vingslag, ana forna kungars och drottningars närvaro och upplev Stockholms stad och natur med ytterligare en dimension. Självklart med hög puls iförd valfri västfärg.

Efter 3h väntar dusch och ombyte samt en stor, väldigt god och välförtjänt nationaldagsbuffé! Nationaldagsbanan Slott till Slott är ca 10-12 km och kommer ta 3 timmar i sann NMT anda.

Utrustning:

Iförd träningskläder kommer du. Du behöver även torra kläder att byta om till innan lunchbuffén (du kan lämna en väska med ombyte vid starten). Det finns duschmöjligheter vid målet.

Ta dig till/från starten:

Vi möts den 6 juni kl 09.00 på Slottsbacken i Gamla Stan vid Karl XIV Johans ryttarstaty (t-bana Gamla stan) för avlämning av ombyteskläder. Härifrån startar vi vår kungliga runda! Kartlänk >>
Vi avslutar och avnjuter buffén vid Rosendals Stall på Södra Djurgåden. Kartlänk >>
Vår rekommendation är att åka kommunalt i första hand men om du behöver bil, ställ den smidigt vid t-bana (exempelvis Valhallavägen T-bana Stadion) och åk kommunalt till start och från mål).

lunch

Vi serverar Nationaldagsbuffé

Eventet till ära kommer vår köksmästare Alexander Gustafsson leverera en fantastisk lunch värdig Sveriges Nationaldag. I lunchen ingår en magisk buffé med blandade klassiska rätter samt nytänk. Om du vill dricka något annat än måltidsdryck är du välkommen att ta med dig och ställa i kylen.

Pris

645 kr per person. I anmälan vänligen fyll i eventuell Matallergi och välj ”NMT Slott till Slott” i rullistan.
Obs! Bindande anmälan.

Anmäl dig här >>

Ecotrail Stockholm 2019 - Pierre Mangez - 075846-150619-LR
0
Your Cart
  • No products in the cart.