Välkommen till NMTdagarna 24-26 feb 2023

– En helg enbart för våra instruktörer!

Tanken med NMT-dagarna är att vi ska samla alla instruktörer för en givande helg fylld av gemenskap med andra instruktörer, med utbildning/workshop, träning och självklart god mat och bra häng!

Det är en möjlighet för våra instruktörer att utvecklas men så klart främst ett tillfälle att lära känna och inspireras av andra instruktörer och likasinnade utanför den lokala NMT-ledargruppen.

Vad ingår i NMTdagarna?

Inspiration – Instruktörskollegor – Workshop – Mat – Dryck – Träning!

Självklart ingår alla programpunkter samt mat, dryck och övernattning. Vi startar kl. 09.00 lördag ca 1h söder om Stockholm den 25 feb och avslutar till lunch söndag 26 feb. Alla som vill kan ansluta redan fredag eftermiddag/kväll då vi bjuder på vällagad fredagsmiddag! Detaljerad information om samlingsplats och programtider kommer skickas ut i god tid inför NMTdagarna i början på nästa år. Precis som ett riktigt NMT-pass så behöver ni inte veta allt inför 😉

Boka in dig nu!

Som aktiv instruktör är det bara att boka in sig direkt. Har du några frågor så hör av dig till oss. Beroende på antalet bokade kan vi vara tvungna att gå ut med ett begränsat antal platser så det finns ingen fördel med att vänta med anmälan. Varmt välkomna med på NMTdagarna 25-26 feb 2023!

Jag vill boka in mig nu >>


0
Your Cart
  • No products in the cart.