TA FÖRSTA STEGET

DU KLARAR ALLT!

Nordic Military Training (NMT) är utomhusträning för alla med militär inspiration. Under ledning av välutbildade instruktörer ger NMT dig en allsidig träning som bygger träningsprinciper som praktiseras av soldater världen över. Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet – men även det mentala kommer att sättas på prov. Gör dig redo för en förbättring på samtliga av dessa områden!

NMT skapar en gruppdynamik som kommer hjälpa dig att orka när du inte tror att det är mycket kvar! Tillsammans klarar vi allt. 

På NMT-pass används vanligtvis inga redskap utan fokus ligger på övningar med kroppen som redskap. Vi använder den egna kroppen och det som finns att tillgå i skog och mark.

Vad innehåller ett pass?

Varje pass är 75 min långt. Inriktningen på passen varierar beroende på vilken instruktör som leder passet, och något som är säkert är att inget pass är det andra likt. Detta gör vissa pass mer konditionsinriktade med mycket löpning och intervall- eller backträning vilket sker både i spåret och i skogen, medan andra pass är mer fokuserade på styrka.

Tips inför träningen!

Drick ordentligt två timmar innan passet. Ha gärna en vattenflaska med dig så att du kan dricka direkt efter träningen då vi inte har möjlighet att ta med vattenflaskor under passet.

  • Se till att ta med en varm jacka för att hålla dig torr/varm efter passet
  • Handskar! Passen kräver handskar efter årstid
  • Vi startar alltid på angiven tid. Uppställning!
  • Efter varje pass finns alltid instruktören att tillgå om du har några frågor att ställa.

Boka gratis prova-på-pass nu!

Eller boka nästa NMT Bootcamp, en månads prova-på för endast 250kr!

0
Your Cart
  • No products in the cart.