För dig som önskar individuell coaching –
NMT Personlig Träning

Individuell coaching och ett tillfälle att ta dina styrkor till nästa nivå.


Hur funkar det?

Efter köp kommer du att fylla i ett formulär där vår instruktör får information om dig och dina målsättningar. Tränaren gör en behovsanalys kring följande:

– Din träningsbakgrund och ev. skadeproblem
– Din livssituation
– Vilka resultat du vill uppnå

Efter ifyllt formulär utser vi en tränare som kontaktar dig omgående. Därefter gör ni upp om tid och plats som fungerar för er båda. Alla pass genomförs utomhus och NMT tillhandahåller inget omklädningsrum eller förvaring under passet. Passen är 60 min långa.

Träningsformen

Under ledning av våra välutbildade instruktörer ger NMT-instruktören dig en allsidig funktionell träning som bygger på att utmana dig själv. Du kommer att träna muskelstyrka både fysisk och mental, kondition och uthållighet.

Ge bort personlig träning i present

Självklart kan du även köpa personlig träning att ge bort i present! Efter att du har lagt din beställning kommer vi att skicka presentkort på mail som du kan ge bort. Det bokas här >>

Var finns personlig träning?

Vi erbjuder i dagsläget personlig träning i Stockholm.

Pris

NMT PT 795 kr (1 person)
NMT DUO 995 kr (2 personer)
NMT Small group 1195 kr (2-4 personer)


Köp till dig själv >>
Köp presentkort >>

Läs mer om våra instruktörer nedan:


Våra instruktörer

Bruno

Bruno har varit instruktör på NMT sedan starten för 12 år sedan. Han har en outtömlig fantasi och inget pass med Bruno är ett annat likt. Bruno bokas för pass på Östermalms IP måndagar, onsdagar eller fredagar 16.15.

Philip

Philip är sedan många år instruktör hos NMT. Med Philip vet du att du kommer få springa och slita maximalt i 60 min och varje muskel i din kropp kommer att kännas. Philip går att boka för pass i centrala Stockholm, Södermalm, Västerort och Ursvik.

Fred

Fred Moran är irländsk PT med fokus på Bootcamp och uthållighet. Fred kommer pusha och motivera dig att klara mer än du trodde du kunde. Fred går att boka för södra Storstockholm, Södermalm och Centrala Stockholm.

Cecilia

Cecilia är erfaren PT som vill bygga upp ditt självförtroende och pusha dina gränser. Vid sidan av NMT tränar Cecilia människor, och har gedigen bakgrund, i flera träningsformer. Cecilia bokas för träning på Kungsholmen, Vasastan och övriga Centrala Stockholm.

Köp nu >>

0
Your Cart
  • No products in the cart.