INFORMATION OM CORONA-VIRUSET COVID-19

Uppdaterad 2021-09-13

VÅRA TANKAR GÄLLANDE SMITTSPRIDNINGEN

Vi vet att NMT-passen för många medlemmar är avgörande för träningsmotivationen. Utifrån NMTs förutsättningar med utomhusträning och att vi kan anpassa träningsupplägg för att undvika trängsel anser vi att vi kan genomföra våra träningar på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Vi bevakar ständigt utvecklingen och anpassar vår verksamhet utifrån myndigheters råd och riktlinjer samt Regeringens beslut. Om riktlinjer ändras eller nya beslut tas så uppdaterar vi löpande vår policy nedan för såväl träning och event.

ÅTGÄRDER OCH SÄRSKILDA RIKTLINJER VID TRÄNINGSPASS

– Uppdaterad i samband med regeringens plan för avveckling av restriktioner

För att minimera risken för trängsel och eventuell smittspridning så mycket som det bara går har vi under pandemin våren 2020 till hösten 2021 anpassat vår verksamhet efter många riktlinjer som alla instruktörer och deltagare fått följa. Vi har haft deltagartak, restriktioner gällande användning av parövningar, kroppskontakt med mera. Vi har ej använt omklädningsrum och enbart samlats utomhus.

I samband med att avveckling av restriktioner påbörjas nu processen att komma tillbaka till normala NMT. Följande kommer ske framåt:

  • NMT kommer innehålla parövningar och kroppskontakt framöver.
  • Perioden mellan 13 september och 29 september kommer träningen innehålla kroppskontakt och parövningar. Instruktören ger även alternativa övningar till medlemmar som ej vill ha kroppskontakt.
  • Från 29:e september kommer ”normal” NMT-träning att utföras.
  • OBS. Du kan alltid som medlem välja bort en övning om du inte vill genomföra den. Prata direkt med instruktör på plats i så fall.
  • Du skall självklart fortsättningsvis inte komma till träningspass om: du har sjukdomssymptom, har haft sjukdomssymptom de senaste 48 timmarna eller någon i din närhet är sjuk.
  • Vi använder omklädningsrum på de orter vi har omklädningsrum.

VI SES SNART I LEDET! BESTÄMDA KRAMAR NORDIC MILITARY TRAINING

0
Your Cart
  • No products in the cart.