Grå Grupp medlemskap 2022

VÄLKOMMEN TILL NORDIC MILITARY TRAINING – EN ANNORLUNDA TRÄNINGSFORM!

GRÅ GRUPP STARTAR 2 FEBRUARI 2022

Grå grupp är här för att stanna. Ej som kurs, nu kan du bli Grå Grupp-medlem i NMT! Bättre pris och smidigare upplägg för dig som tränar.

NMT en grupp för er som har skadordär kroppen inte riktigt håller för löpning eller er som vill ha ett lite lugnare tempo på träningspassen. Välkommen till NMT GRÅ grupp!

Passen kommer bestå av kondition, styrka och rörlighet men löpningen byts ut mot snabb gång och det blir betoning på funktionell styrka utan tunga lyft.

Du kan räkna med att få arbeta ordentligt med övningar som ger ordentlig styrka. Instruktörerna kommer också anpassa träningen efter eventuella skador för att ge alla tillgång till en så bra träning som möjligt.

SCHEMA

Träningen pågår onsdagar 18.00-19.15. Kom alltid i god tid inför passen. Första passet är 2022-02-02.

Samling: Vid läktaren vid Östermalms IP

Omklädningsrum: Ja
Duschmöjlighet efter passet: Ja
Förvaring under passet: Ja

VAD INGÅR I GRÅ GRUPP MEDLEMSKAP?

  • 1 anpassat Grå Grupp pass à 75 min minst 1 gång per vecka
  • 1 pass på övriga schemat för NMT Stockholm
  • Träning i liten grupp anpassad efter din status och förmåga
  • Mentorer med fokus på personlig feedback

PRIS 495 KR PER MÅNAD

ANMÄL DIG HÄR >>

  • Övriga villkor: 
  • Detta är ett månadskort med 3 mån bindningstid från 1 februari 2022 eller från teckningsdatum om du bokar efter 2 februari.
  • Kostnaden är 495 kr/månad och betalas med betalkort eller autogiro. Ingen medlemsavgift dras vid sommaruppehåll.
  • Uppsägningstiden är 3 mån från det datum uppsägning görs oavsett om det är under bindningstiden eller efter att denna löpt ut.
  • Uppsägning måste göras skriftligen till info@nordicmilitarytraining.org och bekräftas av oss med vändande e-post.

________________________________________________

TVÅ MENTORER OCH HUVUDINSTRUKTÖRER

Huvudinstruktörer är Bruno Cosnier och Maria Cosnier. De kommer följa gruppen under hela perioden och ge personlig feedback och coaching.

Bruno Cosnier har varit instruktör på Nordic Military Training sedan starten för 12 år sedan. Innan dess var han ledare på Friskis och Svettis. Bruno är en mästare på att få träningen att kännas tuff för alla, oavsett vilken nivå man startar på. Han ser varje individ och anpassar träningen efter alla deltagare. Han har även en outtömlig fantasi och inget pass med Bruno är ett annat likt.

Maria Cosnier har tränat på Nordic Military Training sedan starten och har varit ankare under många år. Hon är utbildad yogalärare och har där fått djup kunskap om kroppen och hur man med små justeringar kan få en övning att kännas annorlunda. Maria brinner för att få varje deltagare att orka lite till och att alla ska gå därifrån trötta och nöjda.


0
Your Cart
  • No products in the cart.