FÖRBOKA TRÄNINGSPASS

Från den 1:a juni behöver DU som NMT-medlem förboka dig till träningspassen

Vår ambition med NMT är förbättrad folkhälsa en människa i taget. Det senaste året har vi moderniserat NMT ett steg i taget, för att kunna fortsätta jobba mot våra mål. Vi har blivit med mobilanpassad hemsida, uppdaterat loggan samt blivit med nytt förbättrat och pedagogiskt medlemssystem. I och med det nya systemet kommer några förändringar. Från 1 juni behöver du som medlem förboka din träning i systemet.

Mobilapp:
Hantera ditt konto, boka/avboka träningspass, se träningshistorik mm i mobilappen. Sök på Zoezi där appar finns. Lägg till: Nordic Military Training. 

Varför ska du från den 1:a juni förboka dig på pass?

  • Instruktören kommer smidigare och enklare kunna pricka av medlemmar vid närvarohantering för att på så vis snabbare kunna ta hand om Er träning
  • Det ger oss större möjlighet att vidta åtgärder om det blir fler bokade än förväntat – för att snabbt sätta in ytterligare instruktörer och hålla nere antalet deltagare på respektive pass under den fortsatt pågående pandemin. Dvs inga för stora grupper riskeras.

Så här bokar du plats på passen

1. För att boka en plats loggar du in i medlemssystemet (där du redan har ett konto och betalar och hanterar ditt medlemskap/träningskort)

2. Klicka in på ditt schema och klicka på ”boka” för de passen du kommer delta på. Klart!

Hur loggar jag in i medlemssystemet?

  • Det gör du här >> och klickar på ”Logga in”.
  • Om du inte själv ändrat det tidigare så är ditt användarnamn din e-post
  • Om du glömt ditt lösenord så klickar du på ”Glömt lösenord” och får ett nytt
  • Om du registrerat dig hos oss med samma e-post som du använder för ditt facebook-konto kan du snabbt & smidigt logga in via facebook utan att ange några inloggningsuppgifter.

Vad händer om du förbokar ett pass men inte närvarar?

Idag finns inget “straff” för detta utan vi ber er att boka in er på de pass ni ska närvara på. Om livet kommer emellan så kommer det emellan och det måste vara okej.

Vad händer om du ej är bokad men dyker upp spontant?

Du kan förboka fram till sekunderna innan passet. Om du fortfarande inte hinner förboka dig kommer instruktören inte neka dig att träna som medlem.

Hur många pass kan man förboka?

Så många du vill och så långt fram som vi har lagt upp pass i systemet. Boka på 🙂

Vill du boka pass på fler orter (framförallt riktat till Sthlm där Täby, Tantolunden och Östermalms IP behandlas som olika orter i systemet)

Klicka på globen (Ser ut som en rund boll i mobilmenyn) och välj valfri träningsplats. Uppdatera sidan om schemat inte uppdateras. Det går utmärkt att förboka sig på flera platser.

Kan ett pass bli fullt?

I dagsläget finns inga grupper som kan bli fullbokade för betalande medlemmar.

Har du några fler frågor eller behöver hjälp med något? 

Tveka inte att höra av dig till oss på info@nordicmilitarytraining.se.

Boka dina pass redan idag! >>

 


 

PS. Följ med till Kebnekaise 12-15 aug 2021 >>