Grå Grupp våren 2021

VÄLKOMMEN TILL NORDIC MILITARY TRAINING – EN ANNORLUNDA TRÄNINGSFORM!

GRÅ GRUPP STARTAR 22 FEBRUARI 2021
– OBS! FÅ PLATSER KVAR!

Våren 2021 startar NMT en grupp för er som har skadordär kroppen inte riktigt håller för löpning eller er som vill ha ett lite lugnare tempo på träningspassen. Välkommen till NMT GRÅ grupp!

Passen kommer bestå av kondition, styrka och rörlighet men löpningen byts ut mot snabb gång och det blir betoning på funktionell styrka utan tunga lyft.

Du kan räkna med att få arbeta ordentligt med övningar som ger ordentlig styrka. Instruktörerna kommer också anpassa träningen efter eventuella skador för att ge alla tillgång till en så bra träning som möjligt.

VAD GÖR GRÅ GRUPP UNIK?

Inför träningens uppstart kommer deltagarna fylla i formulär om just sin status och sina möjligheter, därefter kommer program och upplägg anpassas efter deltagarnas behov.

HUR OFTA PÅGÅR GRÅ GRUPP?

Det kommer vara 2 pass i veckan där det ena passet har mer betoning på kondition och styrka och det andra på styrka och rörlighet. Träningen kommer hållas varje vecka måndagar och onsdagar under 6 veckors tid med start 22 februari 2021.

CORONA-ANPASSNINGAR

Med tanke på corona är maxtaket för vårens Grå Grupp endast 12 personer. Vi adderar ytterligare en grupp och kan därmed erbjuda fler möjligheten att delta!  Därutöver genomförs träningen utifrån våra corona-riktlinjer >>

SCHEMA

Träningen pågår 18.00-19.15. Kom alltid i god tid inför passen.

Dag
Måndag 22 feb + 1, 8, 15, 22, 29 mars
Onsdag.24 feb,+ 3, 10, 17, 24, 31 mars

Samling: Vid läktaren vid Östermalms IP
Omklädningsrum: Ja
Duschmöjlighet efter passet: Ja
Förvaring under passet: Ja

TVÅ MENTORER OCH HUVUDINSTRUKTÖRER

Huvudinstruktörer är Bruno Cosnier och Maria Cosnier. De kommer följa gruppen under hela perioden och ge personlig feedback och coaching.

Bruno Cosnier har varit instruktör på Nordic Military Training sedan starten för 12 år sedan. Innan dess var han ledare på Friskis och Svettis. Bruno är en mästare på att få träningen att kännas tuff för alla, oavsett vilken nivå man startar på. Han ser varje individ och anpassar träningen efter alla deltagare. Han har även en outtömlig fantasi och inget pass med Bruno är ett annat likt.

Maria Cosnier har tränat på Nordic Military Training sedan starten och har varit ankare under många år. Hon är utbildad yogalärare och har där fått djup kunskap om kroppen och hur man med små justeringar kan få en övning att kännas annorlunda. Maria brinner för att få varje deltagare att orka lite till och att alla ska gå därifrån trötta och nöjda.


VAD INGÅR I GRÅ GRUPP?

  • 6 veckor med 12 träningspass à 75 min
  • Träning i liten grupp anpassad efter din status och förmåga
  • Mentorer med fokus på personlig feedback
  • Avslutande fika och eftersnack efter genomförd serie
  • Nordic Military Training Buff värde 120 kr

PRIS 1995 KR

ANMÄL DIG HÄR >>

Obs! Få platser kvar!