Grå Grupp hösten 2021

VÄLKOMMEN TILL NORDIC MILITARY TRAINING – EN ANNORLUNDA TRÄNINGSFORM!

GRÅ GRUPP (OMGÅNG 3) STARTAR 1 SEPTEMBER 2021

NMT en grupp för er som har skadordär kroppen inte riktigt håller för löpning eller er som vill ha ett lite lugnare tempo på träningspassen. Välkommen till NMT GRÅ grupp!

Passen kommer bestå av kondition, styrka och rörlighet men löpningen byts ut mot snabb gång och det blir betoning på funktionell styrka utan tunga lyft.

Du kan räkna med att få arbeta ordentligt med övningar som ger ordentlig styrka. Instruktörerna kommer också anpassa träningen efter eventuella skador för att ge alla tillgång till en så bra träning som möjligt.

CORONA-ANPASSNINGAR

Med tanke på corona är maxtaket för Grå Grupp endast 15 personer.  Därutöver genomförs träningen utifrån våra corona-riktlinjer >>

SCHEMA

Träningen pågår onsdagar 18.00-19.15. Kom alltid i god tid inför passen.

  • Första passet 2021-09-01
  • Sista passet 2021-12-08
  • Antal pass: 15 st

Samling: Vid läktaren vid Östermalms IP

Omklädningsrum: Ja
Duschmöjlighet efter passet: Ja
Förvaring under passet: Ja

TVÅ MENTORER OCH HUVUDINSTRUKTÖRER

Huvudinstruktörer är Bruno Cosnier och Maria Cosnier. De kommer följa gruppen under hela perioden och ge personlig feedback och coaching.

Bruno Cosnier har varit instruktör på Nordic Military Training sedan starten för 12 år sedan. Innan dess var han ledare på Friskis och Svettis. Bruno är en mästare på att få träningen att kännas tuff för alla, oavsett vilken nivå man startar på. Han ser varje individ och anpassar träningen efter alla deltagare. Han har även en outtömlig fantasi och inget pass med Bruno är ett annat likt.

Maria Cosnier har tränat på Nordic Military Training sedan starten och har varit ankare under många år. Hon är utbildad yogalärare och har där fått djup kunskap om kroppen och hur man med små justeringar kan få en övning att kännas annorlunda. Maria brinner för att få varje deltagare att orka lite till och att alla ska gå därifrån trötta och nöjda.


VAD INGÅR I GRÅ GRUPP?

  • 15 veckor med 15 träningspass à 75 min
  • Träning i liten grupp anpassad efter din status och förmåga
  • Mentorer med fokus på personlig feedback

PRIS 2495 KR

ANMÄL DIG HÄR >>

Obs! Få platser kvar!